Orvosi diplomámat 2000-ben Szegeden szereztem. 2001-től  a magyar ortopédia bölcsőjének számító Uzsoki Kórház Ortopéd-Traumatológia osztályán dolgozom, mostanra már részlegvezető főorvosként. A nagy múltú, a magyar ortopédia és traumatológia bölcsőjének számító, és főleg Hangody Professzor vezetése alatt nem csak hazai, hanem nemzetközi szinten is ismert és elismert osztályon alkalmam volt az alapoktól megtanulni az ortopéd, traumatológiai ellátás teljes spektrumát. Osztályunk sajátosságának köszönhetően a mozgásszervi sebészetet komplexitásában tanultam meg kezelni nem egymástól elválasztva a különböző eredetű csont-ízületi elváltozásokat. Ennek megfelelően minden végtagot érintő elváltozást kezelek függetlenül attól, hogy veleszületett, degeneratív vagy szerzett elváltozásról van szó.

 

Munkám kezdete óta, jelenleg már, mint ügyeletvezető részt veszek a budapesti, ill. pest megyei akut baleseti ellátásban, ennek köszönhetően kellő gyakorlatom van a végtagi törések primer, ill. halasztott ellátásában. Gyakorlatilag az összes végtagi ízületen (váll, könyök, csukló, csípő, térd, boka) rutinszerűen végzek különböző arthroscopos, ill. minmál invazív beavatkozásokat beleértve a szalagpótlásokat (elülső-hátsó keresztszalag, külbobokaszalag), porc-, ínreconstrukciókat (labrum-, meniscus reinsertio, rotátorköpeny varrat), ill. különböző porcfelszínképző eljárásokat (mozaikplasztika, microfractura, allograft beültetés, biodegradábilis porcfelszínképzés), tengelydeformitások korrekcióját. Operatív tevékenységem szerves része  a nagyízületi protetika, ahol a minimál invazív, cement nélküli technikákat preferálom, de a különböző etiológiájú láb, ill. kéz deformitások rekonstrukciójával is foglalkozom (bütyök, kalapács ujj, pattanó ujj, boltozati eltérések, kontraktúrák).

 

Az Uzsoki Kórházban 2001-től, jelenleg, mint a rendelővezető, ill. már több, mint 10 éve a XVI. kerületben is ortopéd szakrendelést folytatok, ahol a különböző konzervatív, ill. pre-, posztoperatív kezelések fontos részeit jelentik a mindennapi munkámnak.

Műtéteket OEP finanszírozás keretein belül az Uzsoki Kórházban végzek előjegyzés, ill. műtét típusonként különböző várólista alapján. Közfinanszírozáson kívüli, várólistát nem igénylő ellátásra is van lehetőség az Uzsoki „VIP” Osztályon, ill. a Sanitas vagy Rose Magánklinkán, mely helyekent szintén dolgozom.

 

A RónaRendelő-ben lehetőség van az előzményi adatok, fizikális vizsgálat, ill. a különböző képalkotó vizsgálatok alapján az esetleges műtéti terv felállítására, igény szerinti betegút kiválasztására, ill. a különböző konzervatív kezelések megkezdésére, szükség szerinti kontrollvizsgálatokra.

 

 

 

Időpont kérés: 06 30 747 6298    E-mail: ronarendelo@gmail.com

Tel: 06 1 610 2228 (rendelési idő alatt hívható, vagy üzenetrögzítő)