Dr. Majnik Judit Ph.D.

reumatológus,

klinikai immunológus szakorvos

2002-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen. PhD kutató munkámat a 2. sz Belgyógyászati Klinikán végeztem szteroid érzékenység genetikai vizsgálata területén. Reumatológiai szakvizsgát 2014-ben, allergológiai és klinikai immunológiai szakvizsgát 2020-ban tettem. 2014-ben az Európai Reumatológiai Társaság két éves online reumatológiai továbbképzését követően angol nyelvű vizsgát is tettem. 2004 óta dolgozom a betegellátásban, jelenleg is teljes munkaidőben a Budai Irgalmasrendi Kórház Reumatológiai Centrumában, ahol reumatológiai és immunológiai betegeket látunk el bentfekvő és ambuláns keretek között, a legbonyolultabb esetekig. A betegellátás mellett oktatóként részt veszek a Semmelweis Egyetem magyar és idegen nyelvű orvos képzésében.

 

Foglalkozom a degeneratív mozgásszervi betegségek (ízületi kopások, gerinc-porckorong problémák stb), megerőltetésből eredő panaszok (ínhüvelygyulladás, teniszkönyök stb), köszvény, csontritkulás mellett a sokízületi gyulladások és szisztémás autoimmun betegségek (reumatoid arthritis, SPA/Bechterew, arthritis psoriatica, SLE, Sjögren szindróma, szisztémás sclerosis, myositisek, vasculitisek stb) kivizsgálásával, terápiájával, gondozásával. Mind a hagyományos gyógyszeres, injekciós és infúziós terápiák, komplex fizioterápiák, mind a legújabb biológiai terápiák széles palettáját alkalmazom a mindennapi gyakorlatban.

 

A Róna Rendelőben nyugodt környezetben, kiszámítható időkeretek között van lehetőség a betegek kikérdezésére, részletes vizsgálatára, az eddigi leletek áttekintésére, további kivizsgálási és kezelési terv összeállítására, a kérdések megbeszélésére, szükség esetén azonnali injekciós kezelésre, gyógyszer felírásra. Angol, francia és német nyelven is vállalok konzultációt. Egy konzultáció átlagosan 30 percet, kontroll 20 percet vesz igénybe. A betegség jellegéből adódóan (főként szisztémás autoimmun betegségek esetén) szükség lehet hosszabb konzultációs időre is. Kérem, hogy hozzák magukkal korábbi orvosi leleteiket, a röntgen/CT/MR vizsgálatok leírását és (ha rendelkezésre áll CD-n akkor) képanyagát is, korábbi labor vizsgálatok eredményeit.

Időpont kérés: 06 30 747 6298    E-mail: ronarendelo@gmail.com

Tel: 06 1 610 2228 (rendelési idő alatt hívható, vagy üzenetrögzítő)