2000-ben végeztem Budapesten a Semmelweis Egyetemen, majd 2007-ben sebészet-, 2009-ben gasztroenterológiai szakvizsgát szereztem. 2002 óta dolgozom az Uzsoki utcai Kórház Sebészeti-, Onkosebészeti Osztályán, jelenleg főorvosként. Beszélek angolul és németül.

 

A hétköznapi sebészeti beavatkozások mellett a laparoszkópos technikát mind az általános-, mind az onkosebészeti gyakorlatban rutinszerűen alkalmazom. ( sérv-, epehólyag- és reflux sebészet, vastagbélsebészet, bizonyos endokrin sebészeti beavatkozások és újabban a májsebészet területén is) Kiemelt érdeklődési területem az onkológiai sebészet prognosztikus markereinek vizsgálata, a kemoterápiás kezelés és a májrezekciós műtétek kapcsolata. PhD disszertációm is ebben a témában került elfogadásra.

 

A rendelésen nyugodt körülmények között van mód a leletek áttekintésére, a képanyagok kiértékelésére és a különböző terápiás lehetőségek megbeszélésére. A műtéteket az Uzsoki Kórház Sebészeti Osztályán végzem előjegyzés alapján, de lehetőség van OEP finanszírozáson kívüli VIP Osztályon való várólista nélküli igénybevételére is.

Az rendelőben kissebészeti beavatkozásra van mód, amely elsősorban bőrgyógyászati vizsgálat alapján meghozott indikáción alapul. (bőrelváltozások eltávolítása szövettani vizsgálattal)

 

 

 

 

Időpont kérés: 06 30 747 6298    E-mail: ronarendelo@gmail.com

Tel: 06 1 610 2228 (rendelési idő alatt hívható, vagy üzenetrögzítő)